KKK "Bijeljina" ostvario svih devet pobjeda u Balkanskoj ligi
FOTO: Facebook

Šampion prve sezone Balkanske lige u košarci u kolicima je Klub košarke u kolicima /KKK/ "Bijeljina", koji je ostvario svih devet pobjeda.

"Svi se slažu da je početna sezona nadmašila sva očekivanja i da je ova i ovakva liga potrebna košarkašima u kolicima. Tokom održavanja ove lige mnoge osobe sa invaliditetom su započele da treniraju ovaj sport, kao i oni bez invaliditeta", saopšteno je iz Koalicije "Kolosi".

U saopštenju je navedeno da su dodijeljene i nagrade, a u najbolju petorku uvrštena su čak tri igrača iz Bijeljine - Dražen Duvnjak, Strahinja Rosuljaš i Edis Imširović.Imširović je nosilac nagrade za najboljeg asistenta, skakača i igrača.

Balkansku ligu u košarci u kolicima čine ekipe iz četiri zemlje - BiH /KKK "Bijeljina"/, Bugarske /BKHU "Levski" iz Sofije/, Crne Gore /KK OSI "Paramont" iz Podgorice/ i Srbije /KKK "Nais" iz Niša/.

Liga se igra po trokružnom sistemu, gdje se svaki tim sastaje sa drugim po tri puta. Igra se devet kola, a tim sa najviše bodova je šampionlige.
Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Vaš komentar

Komentari ( 0 )