FOTO: null

KK “Šampion” iz Bijeljine učestvovao je ovog vikenda na dva najznačajnija izborna turnira, održana u Bugojnu i Prnjavoru, povodom predstojećeg Balkanskog prvenstva koje će se održati u Beogradu i Evropskog prvenstva koje će se održati u Istanbulu.

“Šampioni” su najprije učestvoali  na izbornom  turniru u Bugojnu, održanom za uzrast  pionira i pionirki, a zatim i na drugom  izbornom turniru KSRS za kadete,kadetkinje,juniore i juniorke u Prnjavoru radi predstojećeg Regionalnog evropskog prvenstva koje se održava u Istanbulu.

Na izbornom turniru u Bugojnu, na kojem je učestvovalo oko 800 takmičara iz oko 90 klubova, a koje se održalo povodom predstojećeg Balkanskog prvenstva,  KK “Šampion”pokazao je zavidan uspjeh.Medalje za klub su osvojili :Sara Kalajdžić - srebro, Uroš Radan – srebro i Jovana Stevanović bronzu.

Na izbornom turniru KSRS za kadete, kadetkinje, juniore i juniorke održanom u Prnjavoru, povodom predstojećeg Regionalnog evropskog prvenstva koje se održava u Istanbulu, KK “Šampion” učestvovao je sa pet takmičara.

U ženskoj konkurenciji kadetkinja i juniorki klub je bio najbolji i najtrofejniji u RS.

U kadetskoj konkurenciji medalje su uzeli Tanja Đokić – zlato, Dajana Kalajdžić – bronza.

Kod juniorki najuspješnija bila je Ana Marković koja je osvojila zlato, dok je u pionirskoj kategoriji najbolji bio Lazar Marković koji je, takođe, osvojio zlatnu medalju.

“Našim članovima KK “Šampioni” čestitamo na osvojenim zavidno dobrim rezultatima.Nadamo da će nas naše reprezentativke predstaviti u najboljem svjetlu na regionalnom prvenstvu uTurskoj, dok našim pionirskim reprezentativcima želimo od srca neku od balkanskih medalja. Našim reprezentativkama želimo da budu najbolje, u ekipnom takmičenju u kojem će predstavljati RS”, kaže za InfoBijeljina trener Milorad Marković, predsjednik KK “Šampion” i predsjednika Karate federacije RS i BiH.

Piše: Snežana Milošević


Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )