FOTO: null

KK Radnik Bijeljina je nakon dvije odigrane sezone u Premijer ligi BiH ponovo član Prve lige RS u kojoj će se takmičiti ove sezone. Posljednju sezonu odigranu u ovoj ligi Radnik je završio sa 22 pobjede bez poraza i postao šampion RS. Nadamo se da će i ov

Tim se promijenio, pružiće se šansa mladim igračima koje će predvoditi nekoliko iskusnijih igrača koji su ostali vjerni našem klubu, prije svega kapiten Dragi Lontoš, Dejan Kokoruš i Jovica Kecman koji se vratio u svoj matični klub. Iz kluba su u prelaznom roku otišli Vladimir Radovanović, Aleksandar Damjanović, Bogdan Riznić, Luka Nilokić, Luka Radmilović, Mirnes Islamović, Nemanja Pečenica, Dejan Pejić i trener Bogdan Stanojević. Klub se ove sezone opredijelio za podmlađivanje tima, tako da će ekipa Radnika ove sezone će izgledati ovako: Nemanja Marković, Ognjen Drljača, Boško Radović, Lontoš Dragi, Dejan Kokoruš, Igor Krajišnik, Igor Todorović, Mladen Mijatović, Stefan Živanović, Aleksandar Despotović, Srđan Gavrić i Jovica Kecman. Klub je u razgovorima sa još nekoliko igrača, ali njihova imena će biti objavljena ukoliko dođe do saradnje. Ekipu će predvoditi trener Igor Mihajlović.

Ekipa je formirana u avgustu i od tada naporno radi i trenira. Pripreme su odrađene u Bijeljini i nakon toga se krenulo u odigravanje pripremnih utakmica. Do sada je odigrano 9 utakmica i Radnik je, iako je rezultat ovih mečeva u drugom planu, ostvario 6 pobjeda i to u utakmicama sa Bratuncem, Šapcem i Vardom iz Višegrada i 3 poraza od ekipa Slobode iz Tuzle, Rogatice i Građanskog. U svakom slučaju, u klubu su svi zadovoljni igrom ekipe u dosadašnjem dijelu priprema i očekuje se da će ovaj mladi tim napredovati iz utakmice u utakmicu.

Sve informacije o KK Radnik, vijesti i izvještaje sa utakmica ćemo ubuduće redovno ažurirati na našem sajtu.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )