FOTO: null

U Republici Srpskoj i Federaciji BiH danas će biti promjenljivo oblačno i vjetrovito sa sunčanim intervalima u sjeverozapadni i sjevernim krajevima, dok će kiša mjestimično padati na jugu i dijelom na istoku.

Najviša dnevna temperatura od sedam do 13, dok će prema večeri doći do osjetnog pada, pa će temperatura biti od dva do šest, u višim krajevima oko nula stepeni Celzijusovih. 

Prema prognozi Hidrometeorološkog zavoda Republike Srpske, tokom jutra će doći do razvedravanja na sjeverozapadu, dok će na sjeveru biti promjenljivo oblačno sa kišom mjestimično. U istočnim i južnim krajevima biće pretežno do potpuno oblačno sa kišom. 

Tokom dana sunčano, osim na jugu, jugoistoku i dijelom na istoku, gdje će preovladavati oblačno vrijeme sa mjestimičnom kišom ili povremenim pljuskovima. 

i dalje će duvati umjeren do jak vjetar, na jugu jugozapadni, a na sjeveru zapadni, koji u tim predjelima prolazno tokom dana može biti i vrlo jak. 

Slabljenje vjetra očekuje se prema večeri. 

Temperatura u 7.00 časova: Bjelašnica minus tri, Doboj, Kupres i Prijedor tri, Tuzla pet, Banjaluka, Bijeljina, Bugojno, Livno, Sokolac i Zenica šest, 
Zvornik sedam, Sarajevo i Trebinje 10, Bihać 11, Mostar 12 i Neum 15 stepeni Celzijusovih. 

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )