FOTO: null

Po prvi put u istoriji karatea Bijeljina je dobila dva vicešampiona svijeta Lazara Markovića i Nikolu Zelenovića na 9. trening kampu i WKF Kupu za mlade održanom u Hrvatskoj.

Bijeljinski KK “Šampion” pokazao je izuzetan uspjeh osvojivši čak 2 titule vice šampiona svijeta učešćem  na  9. trening kampu za mlade kao i WKF Kupu za mlade koje se održava od 27. juna do 3. jula 2016. godine u Umagu (Hrvatska). 

Na ovom kampu učestvuje preko 1240 takmičara iz 56 zemalja. Instruktori na kampu su proslavljeni takmičari i osvajači medalja sa velikih takmičenja: Predrag Stojadinov, Rafael Agajev, David Benetelo, Luka Valdezi, Rika Usami i Daglas Bros. 

“Pored ovih uspjeha naših vicešampiona, očekujemo još dobrih rezultata od naših takmičara, jer sutra nastupa šampionka Tanja Đokić, dok Ana Marković ima nastup u nedjelju. Od njih takođe očekujemo dobre rezultate i plasman”, kaže za InfoBijeljina Milorad Marković, trener KK “Šampion” Bijeljina.

Na kraju kampa će se održati takmičenje za djecu, kadete, juniore i mlađe seniore, prvi takmičarski dan je petak kada je na programu takmičenje za djecu.

Piše: Snežana Milošević

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )