FOTO: null

Karate klub “Šampion“ iz Bijeljine, na nedavno održanom karate takmičenju u Beogradu u Sportskoj dvorani „Šumice“, osvojio je tri zlatne medalje i time zaključio uspješnu sportsku sezonu za 2016.godinu.

Na posljednjem turniru u 2016. godini, na kojem je KK “Šampion” uzeo učešće,  šampion Balkana i vice šampion svijeta Lazar Marković osvojio je svoju 34 titulu u 2016 god. i time se plasirao na prvo mjesto rang liste karatista za 2016. 

“Ovo je najtrofejnija Lazareva godina u karijeri,  a ujedno i najtrofejnija godina  za naš klub.Treba istaći da su Nikola Zelenović  Blagojević  i Lazar Marković, takođe u ovoj godini, po prvi put u istoriji karatea na našim prostorima osvojili  medalje na prestižnim svjetskim takmičenjima”, kaže Milorad Marković predsjednik i trener KK “Šampion”.

Karatistkinja Tanja Đokić takođe je pokazala veliki uspjeh u ovoj godini godini osvojivši novu titulu, ujedno posljednju u ovoj takmičarskoj sezoni.

Pored nabrojanih takmičara trener ovog kluba posebno ističe uspjehe i zalaganja mlade takmičarke “Šampiona” Ane Marković koja se pokazala najuspješnijom u svojoj kategoriji.

“Bez mnogo muke Ana je došla do titule prvaka na vrlo prestižnom turniru kao što je ovaj..Nadamo se i daljem kontinuitetu uspjeha u narednoj godini i osvajanju novih turnira i titula. Ona je pokazala da je ubjedljivo “najnezgodnija” takmičarka u svojoj kategoriji.Takođe, ni u jednom trenutku nije bilo upita da li će osvojiti ovaj turnir.Pokazala je visok kvalitet ,odgovornost i dominaciju”, kaže trener Milorad Marković.

“Šampioni” svojim mnogobrojnim uspjesima u 2016. godini pokazali su se najtrofejnijim karate klubom ne  samo u Bijeljini, nego i u Republici Srpskoj, i samim tim pokazali da se na njih može sa sigurnošću računati i u 2017. godini u borbi za  osvajanje najvećih sportskih rezultata kada je u pitanju karate sport.

Piše: Snežana Milošević


Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )