FOTO: null

Proteklog vikenda je u sportskoj dvorani KSC na Ilidži održano Otvoreno prvenstvo u karateu Ilidža Open 2017. Na ovom međunarodnom turniru uspješan nastup imali su i Šampioni iz Bijeljine.

Karate klub Šampioni osvojili su dvije medalje, zlatnu i bronzanu, u konkurenciji 66 klubova iz 3 države (Hrvatska, Crna Gora, BiH).

Za klub iz Bijeljine nastupili su: Nikola Zelenović Blagojević, Mateja Savić, Aleksandar Novicki, Slaviša Jović i Lazar Marković. Zlatna medalja otišla je u ruke Lazara Markovića, dok je veoma zapažen nastup imao i Novicki Aleksandar koji se okitio bronzanom medaljom.

Šampioni su ostvarili odličan rezulat i krajem februara kada su na TK Openu u Tuzli osvojili dva zlata u pojedinačnoj i ekipnoj kategoriji, dva srebra i tri bronze. 

Milorad Marković, trener kk Šampioni iz Bijeljine istakao je da im u ovom periodu rezultati nisu prioritet već da turnir na Ilidži kao i prethodno održani služe za provjeru forme i pripremu takmičara za državno prvenstvo koje će se održati sredinom aprila.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )