FOTO: semberija.info

Demokratski savez - Gradski odbor Bijeljina, danas je u prijepodnevnim satima organizovao zanimljivo druženje s građanima Bijeljine na centralnom gradskom trgu. Skup nazvan „Na kafi s kandidatima“ izazvao je pažnju Bijeljinaca.

Aleksandar Bunijevac, kandidat DEMOS-a za odbornika, izjavio je u kratkom obraćanju novinarima da grad Bijeljina u posljednje četiri godine ekonomski stagnira.



„U Skupštini grada podnijeli smo više od dvije stotine inicijativa koje nisu realizovane. DEMOS, kao politička stranka, oduvijek je bio posvećen radu, tako da ćemo nastaviti da radimo za dobrobit građana. U gospodinu Mikajlu Laziću prepoznali smo čovjeka sa vizijom, čovjeka koji hoće i želi da radi za dobrobit svih građana. Želimo da ga podržimo kao kandidata za gradonačerlnika, a želja nam je da i građani podrže našu izbornu listu, za koju vjerujemo da je najbolja. U pitanju su kandidati koji su dokazani u profesijama, koji su posvećeni i koji žele da rade u interesu i za dobrobit građana“, izjavio je Aleksandar Bunijevac.

Ruža Milošević, predsjednica Aktiva žena Demokratskog saveza Bijeljina i kandidatkinja za odbornika, izjavila je da i ovom prilikom građanima žele poručiti da su žene DEMOS-a izuzetno jake i hrabre, da su okupljene u jakoj političkoj stranci, na čelu sa nosiocem izborne liste Milanom Dakićem.



„Odlučili smo da podržimo doktora Mikajla Lazića za gradonačelnika Bijeljine i žene DEMOS-a će pružiti veliku podršku doktoru Mikajlu Laziću. Danas ćemo vrijeme provesti s građanima, jer su nam oni najvažniji. Borim se da što više žena uvučemo u politiku, pogotovo mlađih žena. Glasno ćemo da kažemo da nam trebaju promjene u Bijeljini, jer Bijeljina stagnira u proteklih nekoliko godina. Smatramo da će doktor Lazić napraviti očekivanu veliku promjenu za Bijeljinu“, izjavila je Ruža Milošević.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )