FOTO: null

Gradonačelnik Bijeljine Mićo Mićić u nedelju je jednoglasno ponovo izabran za predsednika Gradskog odbora SDS-a u Bijeljini. On kaže da je zadovoljan činjenicom da je dobio podršku svih mesnih odbora u Semberiji i smatra da je to najbolji dokaz jedinstva

Mićić ističe i da je počastvovan incijativom GO SDS-a Bijeljina da bude kandidat za predsednika SDS-a na izborima 10. maja.

- Bijeljinski GO usvojio je takvu inicijativu i to smatram priznanjem za sve što sam uradio kao član SDS-a. Međutim, zvanično ću postati kandidat za najvišu funkciju samo ako tako odluče viši stranački organi u daljnjoj proceduri. Mora se poštovati statut.

Kandidata za predsednika stranke mora da predloži najmanje pet lokalnih odbora. Uz to, meni je veoma važno mišljenje ostalih članova rukovodstva SDS-a. Tek nakon razgovora sa njima odlučiću o tome da li ću se i zvanično kandidovati - kaže Mićić.

On ističe da između njega i aktuelnog predsednika SDS-a Mladena Bosića nema nepoznanica, te da nije najvažnije ko će biti predsednik stranke nakon 10. maja.

- Najvažnije je da SDS nastavi sa trendom rasta. Poverenje građana u SDS svakim danom je sve veće i mi moramo da nastavimo tim putem. Našem društvu potrebna su konkretna dela, a SDS je rešen da zajedno sa narodom menja situaciju u našoj zemlji nabolje. Kao predsednik GO u Bijeljini, gde je SDS apsolutno najjača partija, želim da dođemo u takvu poziciju i na nivou RS - kaže Mićić.

Prema trenutnim najavama, kao kandidati za predsednika SDS-a na izborima 10. maja zasad se pominju samo Mladen Bosić i Mićo Mićić.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )