FOTO: InfoBijeljina.com

Radovi na uređenju pješačko-biciklističke staze pored kanala Dašnica privode se kraju.

Radnici bijeljinskog preduzeća BUK promet danas izvode radove na postavljanju baroka. 

U ovom preduzeću su ranije za InfoBijeljina naveli da je na dionici od mosta na regionalnom putu Bijeljina – Tuzla do mosta kod MUP-a uređenje kanala Dašnica, kao i rekonstrukcija saobraćajnice na desnoj obali u potpunosti završena u dužini od 1.300 metara. 

Na ovom potezu na desnoj obali kanala je urađena pješačko – biciklistička staza uz kanal i objekti galerija u kosini kanala kao jednom vidu odmorišta na obali kanala.

Podsjećamo, BUK Promet izvodi radove na uređenju kanala Dašnica i pratećih obalnih sadržaja, kao i radove na kanalu SPOK i objektu ušća kanala SPOK-Glogovac-Dašnica.

Ukupna dužina uređenja kanala Dašnica kroz grad iznosi 2,6 km, od mosta na regionalnom putu Bijeljina – Tuzla do mosta u naselju "Zair". Ugovoreni rok za overadove je 715 kalendarskih dana. 

Izgradnjom ovih objekata grad Bijeljina će biti zaštićen od voda koje su u prošlosti pravile velike probleme gradu. Investitor je Javna Ustanova "Vode Srpske".

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )