FOTO: null

Selvija Iljazović (51) iz mjesta Šatorovići, u Brčko distriktu, poginula je danas u stravičnoj saobraćajnoj nesreći, koja se desila u centru grada.

Nesreća se desila oko 13 časova na raskrsnici u blizini gradskog parka u ovom gradu.

Na nesrećnu ženu, koja je prelazila ulicu na pješačkom prelazu, naletio je Dejan Krstevski iz Skoplja kamionom marke MAN makedonskih registarskih oznaka i udario je, nakon čega je ubrzo preminula.

Halid Emkić, portparol policije Brčko distrikta, kazao je da je policija pod nadzorom dežurnog tužioca izvršila uviđaj na licu mjesta kako bi utvrdila pod kojim okolnostima je došlo do nesreće, dodajući da bi do kraja dana trebala da bude obavljena obdukcija stradale.

"Zbog utvrđivanja detalja nesreće kamion će biti upućen na kriminalističko-tehnički pregled", kazao je Emkić.

Inače, prema riječima očevidaca, kamion s prikolicom skretao je na raskrsnici kada je žena prelazila ulicu na pješačkom prelazu.

"Samo što je zakoračila na prelaz on ju je udario i odbacio nekoliko metara u stranu, na beton. Nije joj bilo spasa. Nakon desetak metara, vozač je zakočio i izašao iz kamiona, a ubrzo je došla i policija", kazao nam je jedan od očevidaca.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )