FOTO: Glas Srpske

Mnogi poznati su svoju prvu platu potrošili na razne stvari, počev od cipela pa do luksuznih automobila. Ešli Grejem je uglavnom išla praktičnom rutom kada je dobila prvu platu.

- Moja prva kupovina je bio par platformskih cipela. Ali najveći dio novca sam potrošila na ličnog trenera, jer se uopšte nisam znala ponašati u teretani i zaista sam željela naučiti da koristim sve te zastrašujuće mašine, a da se ne povrijedim - kazala je ona.

Nikol Kidman je rekla da svoj prvi zarađeni novac nije potrošila na sebe.

- Kupila sam mami i tati veš-mašinu. Kasnije sam kupila sebi neke čizme koje su bile naj-kul čizme koje sam vidjela u svom životu - ispričala je Nikol.

Možda za Serenu Vilijams zarada prvog miliona nije bila velika stvar, ali njena banka je bila prilično iznenađena kada je stigla sa čekom i velikim iznosom na njemu.

Nisam uopšte dirala novac već sam ga stavila u banku. Sjećam se da sam došla do auto-šaltera da unovčim ček, a oni su mi rekli da moram ući u zgradu banke. Ispalo je da je ček sa sedam cifara nešto komplikovaniji posao nego što je naručivanje hamburgera iz auta - prisjetila se Serena. Bri Larson je sebi kupila električnu gitaru od prve plate, Sindi Kraford tapete, a Olivija Holt je sebi kupila beta ribicu.

- Kada sam dobio prvu platu, na svom dnevnom poslu, potrošio sam ga na starinsku “krafstman” stolicu i lampu koju je dizajnirao Frenk Lojd Rajt. Sa drugom platom sam kupio stereo uređaj - rekao je Bred Pit, koji danas ima svoju liniju namještaja.

Zvijezda filma “Boemska rapsodija” Rami Malek sebi je kupio mašinu za espreso kafu.

- Svoju prvu platu sam potrošio na ličnu espreso mašinu. Mislim da mi je bilo potrebno određeno vrijeme da se naučim praviti kafu na njemu - priča on.

Kada je novac počeo pristizati, Keti Grifin je odlučila da pomogne roditeljima, koji su joj dugo godina pružali podršku.

- Prvi novac sam potrošila na mamu i tatu, jer oni su bili radnička porodica i uvijek su se brinuli o meni, plaćali časove glume i zubne proteze, o čemu i dan-danas pričaju. Tako da sam odlučila da im dam lijepo mjesto za život i to je bio najzabavniji dio - priča ona.

Na kraju, kupovina novog auta je bio veliki momenat u životu mlade glumice Dženifer Lopez, iako je  njen lični život bio prilično nestabilan u tom momentu.

- Vozila sam malu “hondu” koju mi je dao Kinan Vejans kada sam se doselila ovdje i počela raditi kao flaj gerl. I vozila sam je na svaku audiciju - otkrila je Lopezova o svojim prvim danima u Los Anđelesu.

- Kada sam dobila prvu filmsku ulogu, kupila sam sebi “mercedes”. I bio je to veliki događaj za mene, mada sam u isto vrijeme potpisivala papire za auto i raskidala vezu sa momkom. Bila sam u auto-salonu i plakala sam - prisjetila se Lopezova.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )