FOTO: Screenshot

"Žikina dinastija" je i dan danas mnogima omiljeno kultno ostvarenje, koje mnoge asocira na djetinjstvo.

Film “Kakav deda takav unuk” mnogima je omiljeni, a svi se dobro sjećaju Miše Pavlovića, koji sa svojim djedom Živoradom Žikom Pavlovićem, prolazi brojne avanture. Međutim, malo je poznato kako danas izgleda Miša, odnosno u realnom životu Mihailo Jevtić koji se više ne bavi glumom.
 
Nakon njega u toj ulozi našli su se Boris Milivojević i Nikola Kojo.
 
Njemu je upravo prva uloga u životu koju je na kastingu dobio bila u filmu “Žikina Dinastija”, a tada je imao svega osam godina. Ubrzo nakon ove uloge dobio je još nekoliko, a jedna od značajnijih je ona u seriji “Sivi dom”. Tada popularni Miša koga su prepoznavali na ulici zbog igranja u legendarnom filmu dobija angažman u pozorištu, ali poslije nekoliko godina odlučuje da napusti daske koje život znače.


Mihailo danas ima 48 godina, stvara muziku, ali takođe se bavi izradom veb aplikacija i sajtova. Kako piše na Fejsbuk stranici, Mihailo je rođen u Beogradu 1975. Sa šest godina primljen u dječji dramski studio RTB i sljedećih 18 godina snima za televiziju i film i igra u beogradskim pozorištima. Poslije toga se povlači i radi kratke filmove, piše Blic.
 
Završio je srednju elektrotehničku školu Nikola Tesla i nižu muzičku Kosta Manojlović u Zemunu. Upisuje akademiju koju napušta u toku druge godine studija. Od instrumenata svira violinu, klavir i gitaru.
Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )