FOTO: null

Na kadetskom prvenstvu Republike Srpske koje je večeras održano u Banja Luci, košarkaši ”Budućnosti” iz Bijeljine osvojili su prvo mjesto. U finalnoj utakmicu savladali su ekipu ”Swisslion Leotar” iz Trebinja rezultatom 57:62.

Na završnici su pored ”Budućnosti” iz Bijeljine učestvovale i ekipe KK “Ruki” iz Banja Luke, KK “WBS” iz Teslića, KK “Swisslion Leotar” iz Trebinja.

”Nemam riječi da iskažem zadovoljstvo, sreću i ponos, jer se zbog ovakvih trenutaka voli ovaj posao. Dječaci 2001. godište i mlađi, predvođeni košarkaškim magom, trenerom Darijem Čojićem, su pokazali da se najbolja košarka ipak igra u Bijeljini. Želim da uputim i čestitke svim protivnicima, jer se ipak radi o četiri najbolje ekipe Republike Srpske”, izjavila je za portal Info Bijeljina Dragana Čojić, predsjednika kluba, dodajući da su do sada tri puta bili kadetski i dva puta pionirski prvaci Srpske.  

Ovo je peta titula koju košarkaši ”Budućnosti” donose našem gradu i svim ljubiteljima košarke, te dovoljno govori da su najbolji košarkaški kolektiv za mlađe u Republici Srpskoj. 

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )