FOTO: null

Niko od uhapšenih pripadnika MUP-a Republike Srpske nikada nije bio u obezbjeđenju ni predsjednika Republike Milorada Dodika, niti njegove porodice ili imovine, potvrđeno je u kabinetu predsjednika Republike.

U kabinetu predsjednika Republike rečeno je da nisu tačne tvrdnje lidera SRS Republike Srpske Milanka Mihajlice da su "neki od uhapšenih pripadnika MUP-a bili u najužem obezbjeđenju predsjednika Republike Srpske Milorada Dodika".

Prethodno, Mihajlica je rekao i da Savez za promjene traži od Vlade da Narodnoj skupštini hitno dostavi informaciju o stanju bezbjednosti u Srpskoj nakon privođenja šest pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova Srpske koje, kako je ocijenio, predstavlja skandal i nanosi štetu MUP-u.

Mihajlica smatra da bi odgovornost za ovaj slučaj trebalo da preuzmu rukovodeći ljudi MUP-a, te da bi ostavke trebalo da podnesu resorni ministar, ali i kompletna Vlada.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )