FOTO: InfoBijeljina

Jutros je u većem dijelu Bosne i Hercegovine pretežno oblačno vrijeme. Najniža temperatura zraka izmjerena je u Grudama, nula stepeni Celzijusa, dok je najtoplije bilo u Bijeljini 12 stepeni.

Na Bjelašnici, Sokocu i u Drvaru izmjeren je jedan, Širokom Brijegu dva, Ivan Sedlu, Livnu, Prijedoru, Stocu tri, Sanskom Mostu četiri, Jajcu, Mostaru i Trebinju pet, Banjoj Luci, Bugojnu, Doboju i Srebrenici šest, Gradačcu, Sarajevu i Zvorniku osam, a Bihaću, Neumu i Tuzli 10 stepeni.

Danas će u Bosni i Hercegovini preovladavati umjereno do pretežno oblačno vrijeme. Poslije podne postepeno razvedravanje. Tokom dana slaba kiša je moguća na sjeveroistoku Bosne. Vjetar slab do umjeren, uglavnom, istočni i sjeveroistočni. Dnevna temperatura od sedam do 13, na jugu od 14 do 18 stepeni.

U Sarajevu umjereno do pretežno oblačno vrijeme. Dnevna temperatura oko 11 stepeni, prognoza je meteorologa Federalnog hidrometeorološkog zavoda Bosne i Hercegovine (FHMZBiH).

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )