FOTO: InfoBijeljina

U Republici Srpskoj i Federaciji BiH prije podne biće oblačno i hladno vrijeme sa kišom, susnježicom i snijegom, a poslije podne se očekuje prestanak padavina i razvedravanje.

Najviša dnevna temperatura biće od nula do šest stepeni Celzijusovih, na planinama oko minus dva.

Ujutru na zapadu i sjeverozapadu hladno uz umjerenu oblačnost i suvo, sa maglom ili sumaglicom mjestimično. U centralnim i istočnim predjelima ujutro kiša i susnježica, na planinama na istoku snijeg, a na jugu Hercegovine kiša mjestimično.

Do podneva se u svim predjelima očekuje prestanak padavina i djelimično razvedravanje, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

U drugom dijelu dana preovladavaće uglavnom suvo i prohladno uz umjerenu do pretežnu oblačnost i sa sunčanim periodima.

Duvaće slab vjetar sjevernog i sjeveroistočnog smjera, a u Hercegovini umjereno jaka bura, saopšteno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda.

Temperatura vazduha u 7.00 časova: Bjelašnica minus devet, Han Pijesak minus pet, Sokolac, Čemerno i Ivan sedlo minus četiri, Kalinovik minus tri, Mrkonjić Grad, Drvar i Sarajevo minus jedan, Srebrenica, Gradačac, Livno, Prijedor, Tuzla i Zenica nula, Banjaluka, Bijeljina, Bihać i Zvornik jedan, Bileća pet, Mostar šest, Stolac sedam, te Trebinje i Neum osam stepeni Celzijusovih.

Padavine u protekla 24 časa: Banjaluka 34 litra po metru kvadratnom, Mrakovica 29, Ribnik 28, Novi Grad 26, Han Pijesak 24, Prijedor 22, te Srbac 19 litara.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )