FOTO: null

U Republici Srpskoj i Federaciji BiH danas će, nakon hladnog jutra, tokom dana biti prijatno toplo vrijeme, krajem dana sa kišom na istoku i dnevnom temperaturom od dva do devet stepeni Celzijusovih.

Jutros je umjereno i pretežno oblačno vrijeme sa slabim do umjerenim mrazom, a tokom dana očekuje se pretežno sunčano vrijeme uz postepeno naoblačenje sa istoka. 

Ova oblačnost usloviće slabe padavine krajem dana i u noći, pa će na istoku padati slaba kiša, a u višim predjelima slab snijeg, saopšteno je iz Hidrometeorološkog zavoda Republike Srpske. 

U ostalim predjelima ostaje suvo vrijeme. 

Duvaće slab vjetar promjenljivog smjera, saopšteno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda. 

Temperatura u 7.00 časova: Sokolac minus devet, Kalinovik i Han Pijesak minus sedam, Istočni Drvar, Foča, Višegrad, Kupres i Tuzla minus pet, Gacko, Bileća, Rudo, Čemerno, Sarajevo, Zenica i Drvar minus četiri, Šipovo, Drinić, Nevesinje i Bijeljina minus tri, Zvornik i Doboj minus dva, Novi Grad, Srebrenica, Mrkonjić Grad, Srbac, Krupa na Uni, Prijedor, Ribnik i Gradiška minus jedan, Banjaluka 0, Trebinje jedan, Mostar dva i Neum šest stepeni Celzijusovih.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )