FOTO: InfoBijeljina.com

U Republici Srpskoj i Federaciji BiH sutra će preovladavati promjenljivo do pretežno oblačno i hladno vrijeme, uz uslove za povremen slab snijeg i dnevnu temperaturu vazduha od minus osam do jedan stepen Celzijusov.

Jutro će biti promjenljivo do pretežno oblačno i veoma hladno, uz slab snijeg na sjeveru i centralnom pojasu, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

Tokom dana biće pretežno do potpuno oblačno vrijeme, uz mjestimično provijavanja snijega, dok će u centralnim, istočnim predjelima i na planinama biti uslova za vijavice i prolazno jači suv snijeg, a na jugu više sunca, ali vjetrovito i hladno.

Duvaće slab vjetar, umjerene jačine, sjevernog smjera, a u Hercegovini bura, saopšteno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda.

Jutarnja temperatura vazduha biće od minus 18 do minus pet stepeni Celzijusovih.

Temperatura u 13.00 časova: Čemerno minus šest, Gacko i Prijedor minus četiri, Han Pijesak i Sokolac minus tri, Mrakovica i Šipovo minus dva, Nevesinje minus jedan, Mrkonjić Grad, Srbac, Livno i Tuzla nula, Banjaluka, Foča, Ribnik, Rudo, Doboj, Banjaluka, Bihać, Doboj i Sarajevo jedan, Bijeljina dva, Bileća, Višegrad i Drvar tri, Zvornik četiri, Trebinje i Mostar šest i Neum sedam stepeni.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )