FOTO: null

RK “Bijeljina“ juče je bio domaćin završnog turnira Juniorskog prvenstva Republike Srpske na kojem su osvojili vicešampionsku titulu.

Na trniru su učestvovale  dvije plasirane ekipe sa istočnog dijela RS RK „Bijeljina“ i „Jedinstvo 2015.“ i dvije plasirane ekipe sa zapadamog dijela RS, RK“ Borac“ i RK „Kozara Mljekoprodukt“

Uprvom  polufinalu sastali su se RK „Bijeljina“ i RK „Jedinstvo 2015“, dok su se u drugom polufinalu sastali  RK „Borac“ i RK „Kozara Mljekoprodukt“. 

U finale su se plasirale ekipe RK „Bijeljina“ i RK „Borac“, a u borbi za treće mjesto sastali su se RK „Jedinstvo 2015.“ i RK „Kozara Mljekoprodukt.“ 

U finalu je RK „Borac“ bio bolji od domaćina RK „Bijeljina“ zauzevši  prvo mjesto, a domaćin drugo mjesto. 

U borbi za bronzu RK „Kozara Mljekoprodukt“ je bila bolja od RK „Jedinstvo 2015.“ i zauzeli 3. mjesto. Za najboljeg igrača turnira proglašen  je Telen Luka iz RK „Borac“, dok je najbolji golman bio Marko Lontoš  iz RK „Bijeljina“. 

Najbolji strijelac turnira bio je Mladen  Stevanović  iz RK „Bijeljina“, a za najperspektivnijeg igrača proglašen je Stančić  Stefan iz RK „Kozara Mljekoprodukt“. 

Piše: Snežana Milošević 

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )