FOTO: null

Juniori Odbojkaškog kluba Radnik iz Bijeljine plasirali su se na finalni turnir Republike Srpske u njihovoj konkurenciji. Do prilike da odbrane naslov najbolje ekipe Srpske stigli su pobjedama protiv Pelagićeva i Drine iz Zvornika.

Na polufinalnom turniru koji je proteklog vikenda održan u Bijeljini, prvo je savladana ekipa Pelagićeva sa 3:1, po setovima 23:25, 25:21, 25:14, 25:16, da bi nakon toga u dvoboju protiv zvorničana, mladi odbojkaši Radnika bili još ubjedljiviji, slavivši sa 3:0, po setovima 25:15, 25:17, 25:11. 

Ovim pobjedama pokazali su da im na regiji sjeveroistočnog dijela Srpske nema premca, s obzirom da su u prethodnoj rundi savladali ekipe Ražljeva i Majevice iz Lopara. Pored Radnika plasman na finalni turnir koji će biti odigran 23/24.04.2016. godine (domaćin još nije poznat), ostvarile su ekipe LJubinja, Modriče i Pelagićeva kao najbolja drugoplasirana ekipa iz tri polufinalne grupe. 

Valja istaći i da je ekipa Radnika bila oslabljena neigranjem Marka Damjanovića, koji je početkom mjeseca zadobio povredu, ali se očekuje da njegov oporavak do finalnog turnira i time poveća šanse ekipe za što viši plasman. 

Borbu za još jednu medalju u nizu ostvarili su igrači Dario Balaban, Dejan Jocić, Dejan Babalj, Aleksandar Đukić, Dejan Janjičić, Miloš Toromanović, Ognjen Manojlović, Sergej Manojlović, Mihailo Savić, Luka Zgonjanin i Nikola Drljić, te treneri Vladimir i Miodrag Milićević i Nikola Jokanović.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )