FOTO: InfoBijeljina

Porodica sveštenika iz Dvorova kod Bijeljine posvetila je pjesmu Novaku Đokoviću, najboljem teniseru svijeta, koji je danas osvojio 19. grend slem titulu u karijeri.

Pjesma je tek objavljena na kanalu Srđana Bojića koji je uradio aranžman. Inače, cijela porodica Đurić je učestvovala u stvaranju ove pjesme.

„Malo je reći da sam uživala u stvaranju ovog umjetničkog djela. Zadovoljstvo mi je bilo sarađivati sa ovakvim ljudima - ljudima čistog srca i prevelikog talenta. Hvala mojoj majci, Branki Đurić, koja je napisala ovaj tekst! Veliku zahvalnost dugujem Srđanu Bojiću (Studio Bojić), koji je zaslužan za aranžman, miks i mastering. Ovdje je pokazao svoju profesionalnost, ali i ljubav prema svome poslu. Veliko hvala i njegovom ocu, čika Draženu, koji je svojom harmonikom dao poseban šmek ovoj pjesmi. A kada se to dvoje spoje, nastaje baš ovo. Hvala našem đakonu, Nemanji Spasojeviću, koji je, zajedno sa mnom, otpjevao prateće vokale. Hvala mom bratu, Nemanji Đuriću, na trudu i izradi ovog spota. I veliku zahvalnost dugujem svom ocu, Nenadu Đuriću, našem idejnom tvorcu“, izjavila je za InfoBijeljina Natalija Đurić, sveštenikova ćerka.

„Jedno prelijepo i nezaboravno iskustvo“, zaključila je ona. 

Natalija je nedavno napunila 18 godina, ide u muzičku školu u Bijeljini, svira gitaru i klavir, a dirigent je i Hora Sv. kralj Vladislav iz Dvorova.
Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
brcko_gas
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 2 )