FOTO: Glas Srpske

Nakon sedam godina pauze od premijernog pojavljivanja junaka Siniše Pavića na malim ekranima, nova serija jednog od najvećih srpskih savremenih televizijskih autora "Junaci našeg doba" 17. decembra biće prikazana na Radio-televiziji Srbije (RTS).

Snimljeno je ukupno 20 epizoda, koje će se od pomenutog datuma emitovati svaki radni dan s početkom u 20 časova, dok reditelj Mihailo Vukobratović već najavljuje mogućnost snimanja druge sezone.

Priča prati Velimira Čičanovića zvanog Čička i njegovu porodicu. U vremenu kada je ta ista porodica izgubila povjerenje u Čička, glavnom protagonisti se pruža životna prilika kojom će ostvariti uspjeh ili će načisto propasti.  

"Ovo je serija kakve Siniša Pavić obično i piše, jer rezimira neku našu svakodnevicu, naše vreme, odnose, događaje i okolnosti u kojima živimo. Bavi se nama i junacima našeg doba, ovde, danas, ljudima koji su tu oko nas, koji nose osnovne karakteristike današnjeg društva", rekao je o seriji Vukobratović, uz kojeg je kao reditelj serije potpisan i Ivan Stefanović. Naslovne uloge u seriji imaju Igor Đorđević i Mina Lazarević.

"Mislim da će se ljudi prepoznati u svim likovima nove serije. Siniša je zapravo majstor da pogodi sve ciljne grupe, baveći se problemima i svakodnevicom običnog čoveka. Sigurna sam da će i ovog puta uspeti u tome i da će gledaoci sa nestrpljenjem iščekivati svaku epizodu", kazala je Lazarevićeva za "Nezavisne".

Igor Đorđević kaže da je njegov lik Čičko metafora za oportunizam u kojem smo se svi zatekli.

"Živimo u vreme kada svako može da se bavi nekom profesijom bez nekih kvalifikacija. Sve Pavićeve serije kada pogledate od početka, od 'Boljeg života' pa nadalje, prikazuju dijagnozu našeg društva, kako smo se survavali. A što se tiča Čičanovića, taj moj lik je prosto jedan produkt onoga šta nam se dešava. Ovo društvo je iznedrilo te Čičanoviće", istakao je Đorđević.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )