FOTO: null

Na današnjem prijemu u Centru za kulturu „Filip Višnjić“ u Ugljeviku direktor Predrag Vujević povodom najave nove kulturne sezone istakao je da se u ovoj godini obilježava deset godina rada i postojanja Centra za kutluru.

Vujević je najavio da će se u novoj kulturnoj sezoni razvijati pozorišna kultura, koncertna kultura, organizavaće se  Likovna kolonija  zajedeno sa misijskim odborom Eparhije zvorničko-tuzlanske.

„Naša namjera je da održimo postojeći nivo događaja i u godini pred nama koja je jubilarna poboljšamo kvalitet našeg rada jer za deset godina koliko radimo i  postojimo organizovali smo oko 500 kulturnih događaja u svim segmentima kulturog života a to su pozorišne djelatnosti, galerijske djelatnosti, kursevi stranih jezika, promocije knjiga, koncerti“, rekao je Vujević novinarima.

On je istakao da svi kulturni događaji koji su organizovani u predhodnom periodu su bili besplatni za građane.

Predsjednik Skupštine opštine Ugljevik Đoko Simić rekao je da je ova podmajevička opština osnivač  Centra za kulturu.

„Građani Ugljevika imaju ustanovu u kojoj mogu da organizuju bilo koju kulturnu manifestaciju, naše opredjeljenje će i u narednom periodu biti razvijanje kulturnog života“, rekao je Simić 


Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )