FOTO: null

Novoimenovani zamjenik ministra za ljudska prava i izbjeglice BiH Predrag Jović preuzeo je danas dužnost od dosadašnjeg zamjenika Miladina Dragičevića, koji ga je upoznao o dosadašnjem radu kabineta zamjenika ministra, nadležnostima, završenim i aktuelnim

Iz Ministarstva za ljudska prava i izbjeglice BiH saopšteno je da je posebna pažnja posvećena Regionalnom stambenom programu i projektima koji se finansiraju iz kreditnih sredstava Razvojne banke Savjeta Evrope, OPEK-fonda i Saudijskog fonda.

Jović i Dragičević razgovarali su i o radu Komisije za izbjeglice i raseljena lica BiH, izrazivši nadu da će novi saziv Komisije u saradnji sa ovim i ministarstvima u Republici Srpskoj i Federaciji BiH nastaviti aktivnosti na rješavanju aktuelnih izbjegličko-raseljeničkih problema.

Sagovornici su se saglasili da se nadležnosti ministarstva tiču najranjivijih kategorija društva i da je dobra saradnja resornih ministarstava i institucija neophodan preduslov za efikasno rješavanje svih pitanja.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )