FOTO: null

Djevojka inicijala T.D. maturant Srednje medicinske škole u Bijeljini udarila je pješaka na hipodromu, potvrđeno je za InfoBijeljina u policiji.

"Nezoda se dogodila danas u 14.50 časova kada je 19 godina stara T.D. fijatom udarila pješaka, učenicu M.I., maturant Srednje stručne škole iz Janje", rekla je za InfoBijeljina portparol Policijske uprave Bijeljina Aleksandra Simojlović.

Djevojka koja je izazvala nezgodu bila je pod uticajem alkohola. Devetnaestogodišnjakinja je imala 0,80 promila alkohola u krvi, a takođe nije imala ni položen vozački ispit. 

Djevojka koju je udarila, na svu sreću, zadobila je lakše tjelesne povrede. 

Iz Policijske uprave Bijeljina još jednom apeluju i upozoravaju sve maturante da prilagode vožnju uslovima puta, te da ne konzumiraju alkohol tokom vožnje. Takođe da ne remete javni red i mir.

Policija je najavila da će i dalje vršiti pojačanu kontrolu svih učesnika u saobraćaju i kontrole na mjestima okupljanja i proslava, povodom završetka osnovnih i srednjih škola. 

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )