FOTO: Nezavisne/Tanjug

Nikola Jokić, košarkaš Denver Nagetsa, poslije velike pobjede nad Los Anđeles Klipersima rekao je da niko, van tima, nije vjerovao da je to moguće.

Izabranici Majka Melouna ponovo su nadoknadili zaostatak od 3-1 u seriji i prva su ekipa u istoriji koja je u jednom plej-ofu dva puta došla od 1-3 do 4-3.

To je prvo rekla i novinarka poslije meča.

"Vi ste prvi tim ikada u 74-godišnjoj istoriji NBA koji se dva puta vratio od 3-1. Šta vi imate, što niko drugi nema?", pitala je novinarka.

"Imamo ekipu", kratko je odgovorio Marej, a potom je Jokić nastavio:

" Imao sam misao pre utakmice, šta god da uradimo svi će se sećati ovog tima. Nekim igračima je ovo možda poslednja godina sa nama i ovo je posebna ekipa. Hteli smo da se borimo do kraja i uspeli smo da pobedimo. Niko nije mislio da ćemo doći do ovde, niko nije verovao da ćemo pobediti. Niko nas nije želeo ovde. Dokazali smo svima ko smo i šta možemo. Sledeći su Lejkersi, još jedan težak protivnik, igraćemo isto i zabavićemo se", rekao je Jokić.

"Hemija je fantastična, vi ste jedan od najboljih tandema u ligi", konstatovala je novinarka.

"Nije to samo u jednoj sezoni, godine zajedničkog igranja su to... hoćeš ti da kažeš nešto?!", našalio se Jokić sa Marejem i nastavio:

"Borili smo se, mi smo kao par (u vezi). Mi se borimo i zabavljamo, mi to tako radimo".

Denver će u finalu Zapada igrati protiv Los Anđeles Lejkersa, a serija kreće u noći između petka i subote.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )