FOTO: null

Ako ste pomislili da je tehnologija prepoznavanja lica dostupna samo onim uređajima višeg cjenovnog ranga, prevarili ste se.

Možda na prvu djeluje kao da tehnologija prepoznavanja lica pripada samo visokoj klasi uređaja, no Oukitel je pokazao da to ne mora biti nužno tako.

Naime, njihov model K6 koji kreće u prodaju širom svijeta, nosi upravo ovu karakteristiku koja polako postaje standard na svim pametnim telefonima. Iako je ovo relativno nova tehnologija, čini se kako upravo naše lice postaje nova dimenzija sigurnosti uređaja.

Model K6 je zapravo prilično dobar uređaj, no ono najbolje je što nije preskup, pa tako za cijenu od 270 dolara možete dobiti moderan i vrlo moćan uređaj. Pod moćan mislimo ostale karakteristike kao što su primjerice Helio P23 procesor s četiri jezgre na 2.0GHz, čak 6GB RAM-a, 2K rezoluciju, 64GB interne memorije proširive do 128GB.

Nadalje, tu je i moćna baterija od 6300mAh uz brzi punjač 5V/3A, te čak četiri kamere, odnosno na stražnjoj strani nalazi se dvije kamere, jedna od 21MP i jedna od 8MP, dok je na prednjoj strani kamera od 13MP i 8MP, a sve to kako bi dobili čim kvalitetnije slike, te fotografiju približili DSLR fotoaparatima.

Osim što u sebi nosi moćan stroj, K6 je i modno osvješteni uređaj, pa tako njegov 5 inčni FHD+ zaslon jamči bogatstvo boja i više nego dovoljno prostora. Uređaj dolazi s predinstaliranim Andoid 7.1 operativni sistem.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )