FOTO: null

Ukoliko koristite neki od Appleovih računara, nema razloga da čitate dalje, no ako ste i dalje fan standardnih PC računara ili laptopa, dobro obratite pažnju - tiče se vaše online sigurnosti.

Naime, kompanija Apple je već davno prestala na sve načine prestala updateovati QuickTime video player, i opcijama koje on nudi - te se taj program sada uglavnom nalazi na računarima koje pokreće Microsoft.

Stručnjaci upozoravaju da je QuickTime najlakši način da hakeri upadnu u vaš računar, i to bez pretjeranog "znojenja", i da je vaš računar jako podložan tome, ukoliko ovaj player imate instaliran u listi programa.

Najlakši način da riješite problem je dobro, staro, potpuno brisanje QuickTimea i svih njegovih sadržaja sa računara, kako ne biste došli u situaciju da kasnije muku mučite sa raznim bugovima, ili nečim mnogo gorim.

Da biste uklonili QuickTime potrebno je samo otići na listu programa, naći folder QuickTime i denistalirati QucikTime aplikaciju što je opcija koja se nalazi među ponuđenima.

Softver bi automatski trebao pobrisati sve, i tako vas na neki način spasiti svega onoga što bi se moglo desiti.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )