FOTO: null

Odbojkaški klub „Radnik“ se juče pridružio akciji u sklopu projekta “Jedan dan više za odbojku”, koji je pokrenula Evropska odbojkaška konfederacije (CEV).

Odbojka se 29. februara igrala širom Evope, BiH, ali i Bijeljine. Utakmice su igrane na dan koji imamo samo u prestupnim godinama, kao što je 2016.

"Odbojkaški klub "Radnik" je uzeo obavezu na sebe da organizuje ovakvu jednu manifestaciju. Odigrano je više od 15 utakmica danas, od najmlađih kategorija do starijih. Nadam se da će u buduće ovakva akcija da se nastavi i da će to biti jedna od bitnijih akcija obilježavanja ovog dana" rekao je za portal InfoBijeljina trener odbojkašica Miroslav Mićić.

Pravo učešća su imale sve osobe bez obzira na pol i uzrast. Manifestacija je imala namjeru da pokaže da je odbojka sport namijenjen za sve, bez obzira na fizičke sposobnosti, tehničke vještine i poznavanje odbojke. 

"Mogu da kažem da smo danas uspješno realizovali projekat pod nazivom "Jedan dan više za odbojku" koji se organizuje u skoro svim zemljama koje su članice CEV-a. Mogu sa ponosom da kažem da smo prezadovoljni odzivom svih naših članova. Ovim treningom smo upotpunili kompletne utakmice današnjeg dana. Ponosan sam što sam dio ovog kolektiva", rekao je za  portal InfoBijeljina kapiten OK "Radnik" Vladimir Milićević.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )