FOTO: null

Na Jahorini se za vikend očekuje više od 5.000 posjetilaca, saopšteno je iz Olimpijskog centra "Jahorina".

Prema vremenskoj prognozi, od sutra će biti više sunca, što će stvoriti najljepši planinski ambijent u ovoj zimskoj sezoni. 

Putevi do Jahorine su prohodni, a ulažu se maksimalni napori za adekvatno rješavanje parking prostora u narednim danima, s obzirom da očekuje veliki broj gostiju. 

Kapaciteti na Jahorini su popunjeni kako u hotelskom smještaju, tako i u vikend kućama i apartmanima. 

Svi koji nisu uspjeli da rezervišu smještaj za predstojeći vikend moći će to da urade od 17. februara, kada će biti dovoljno raspoloživih kapaciteta. 

S obzirom na trenutnu visinu prirodnog snijega i aktivnosti Olimpijskog centra "Jahorina" po pitanju proizvodnje vještačkog snijega, očekuje se da će ova zimska sezona biti produžena u odnosu na prethodne. 

"Očekujemo da će mart biti izuzetno atraktivan za sve ljubitelje zimskih aktivnosti, kada će i cijene smještaja i ski karata biti niže", poručuju iz Olimpijskog centra "Jahorina". 

Na Jahorini je danas oblačno vrijeme, uz temperaturu od minus šest stepeni Celzijusovih i visinu snijega od oko 180 centimetara. 

U funkciji su šestosjed "Skočine", lift "Poljice" i bebi lift.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )