FOTO: null

Na Jahorini je jutros sunčano vrijeme, staze su odlično uređene, a u funkciji je kompletan vertikalni transport, saopšteno je iz Olimpijskog centra "Jahorina".

Na stazi "Poljice" u 17.10 časova biti prikazan novi promotivni film "Red bul medija haus" pred početak noćnog skijanja. 

Svi posjetioci će moći da uživaju u zabavno-muzičkom programu koji će zajedno sa noćnim skijanjem uslijediti nakon promocije filma. 

Hoteli na Jahorini u svojim klubovima narednih dana garantuju odličan provod, uz muziku uživo. 

Svakog vikenda obezbijeđen je prevoz iz Sarajeva prema Jahorini sa polaskom u 8.30 časova sa Ilidže i usputnim stajalištima - Stup, Nedžarići, Alipašino Polje, Otok, Socijalno, Pofalići, Zemaljski muzej, Skenderija, Drvenija, Vijećnica i Pale. 

Povratak sa Jahorine je u 16.00 časova. 

Cijena karte iznosi pet KM za odrasle i podrazumjeva prevoz u jednom smjeru, dok je kupon za prevoz u oba smjera sedam KM. Djeca do sedam godina plaćaju tri KM, a karta u oba smjera iznosi pet KM. 

Kupljeni kupon, osim prevoza, podrazumijeva i pogodnosti u svim objektima Hotela "Bistrica", 50 odsto popusta na cijenu kafe ili čaja i korištenje bazena i sarajevski roštilj po cijeni od šest KM. 

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )