FOTO: null

Na Jahorini danas preovladava sunčano vrijeme, staze su odlično uređene i u funkciji je kompletan vertikalni transport, saopšteno je iz Olimpijskog centra /OC/ "Jahorina".

Visina snježnog pokrivača je 180 centimetara, a noćno skijanje je i dalje srijedom, četvrtkom i petkom od 18.00 do 21.00 čas po cijeni od 15 KM. 

U OC "Jahorina" za vikend se očekuje veći broj skijaša i posjetilaca, te odlična popunjenost smještajnih kapaciteta. 

Na Jahorini je juče završen prvi krug takmičenja u rekreativnom skijanju, gdje je učešće uzelo više od 120 skijaša, a u narednim danima očekuju da će odziv biti još i veći. 

Na Jahorini će ovaj vikend biti u znaku sportskog duha, navode iz Centra, jer se pored kreativnog takmičenja održava i Međunarodno skijaško takmičenje u alpskim disciplinama Fis kup "Jahorina 2015". 

Riječ je o važnom skijaškom takmičenju koje se tradicionalno održava na Jahorini i boduje na evropskom nivou. 

U trkama slaloma i veleslaloma na stazi "Prača" ove godine trebalo bi da učestvuje između 70 i 90 takmičara iz 15 zemalja. 

Konferencija za novinare, na kojoj će biti saopšteni svi detalji u vezi sa ovim takmičenjem, biće održana sutra u 17.00 časova u Hotelu "Bistrica" na Jahorini.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )