FOTO: null

Olimpijski centar "Јahorina" obara sve rekorde i po broju skijaša i po prihodima, izjavio je Srni direktor ovog centra Dejan Ljevnaić.

Ljevnaić je rekao da je u decembru bilo tri puta više skijaša u odnosu na prethodnu sezonu, a da ih je u januaru bilo 50 odsto više, dok su prihodi centra, zaključno sa jučerašnjim danom, duplo veći u odnosu na prethodnu sezonu.

On smatra da to sve govori da se novinama, koje su uvedene, Јahorina veoma brzo vratila na mapu evropskih ski centara.

Ljevnaić je napomenuo da su prvi u regionu otvorili zimsku sezonu 3. decembra kojoj su prethodili ozbiljni radovi da bi staze bile dobro pripremljene, te da su i sa manjom količinom snijega uspjeli da skijašima ponude kvalitetno skijanje.

On je istakao da je Јahorina u odnosu na sve druge ski-centre izuzetno konkurentna sa cijenama, te da se može reći da je najpovoljnija, a da su ljudi prijatni, nasmijani, veseli i pristupačni što nema nigdje.

- Možete da odete u Austriju ili Italiju da platite i dobićete kvalitetnu uslugu, ali ovdje dobijete i osmijeh i ljubaznost i neposrednost. To je nešto što Јahorina ima, a drugi nemaju - kaže Ljevnaić.

On je naglasio da je Olimpijski centar na pragu da zaključi još jedan ugovor sa grupom Kineza koji će doći na Јahorinu da se pripremaju za Zimske olimpijske igre.

- To govori da smo postigli ozbiljan kvalitet i da Јahorina zaslužuje taj olimpijski kvalitet - zaključio je Ljevnaić.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )