FOTO: null

Jedno od omiljenih vrsta voća, svojevrsan vjesnik ljeta, jesu sigurno jagode. Sam pogled na ove crvene plodove izaziva osjećaj zadovoljstva, a prekrasan miris je prepoznatljiv.

Možda ih volimo zbog srcolikog oblika, ili možda zato što su pune antioksidansa, ali usvakom slučaju - jagoda je top voće čija sezona je počela!

Bilo da je riječ o svježim jagodama ili da od njih pravite poslastice, sigurno je da su asocijacija na uživanje i ukusno voće. Danas ih ima preko 600 vrsta, a poznato je i da su nutricionistički bogate.

O pripremi jagoda ne treba mnogo pričati, jer su toliko rado prisutne na našim stolovima da svako od nas ima neki svoj način kako ih jede. Obožavamo ih jesti same, ali su i savršeni dodatak laganim kolačima, voćnim salatama, sladoledima i drugim poslasticama.

Jagode ovih dana stižu i u vaš omiljeni lokal - Šejk!

Jagode i šlag dobitna su kombinacija ako se želite zasladiti, posebno ako sve ovo upakujemo u babl vafl i dodamo sladoled i čokoladni preliv.

Sigurni smo da nećete odoljeti.

Palačinke sa jagodama i kremom sigurno će biti jedne od omiljenih koje će te jesti u Šejku. Zato požurite da prvi probate.

Ako ste ljubitelj jagoda, ovo je vaše srećno doba godine, a da bi sreća bila potpuna navratite u Šejk i probajte naše nove proizvode sa vašim omiljenim voćem.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )