FOTO: null

U Majevičkoj ulici i u neposrednoj okolini kružnog toka na raskršću ulica Meše Selimovića, Braće Lazić, Majevičke i Trga đenerala Draže došlo je do slijeganja površine kolovoza oko šahtova, u najvećoj mjeri zbog naglog ispiranja materijala uzrokovanog pro

Zbog toga je nadzorni organ preduzeću koje je prvobitno izvodilo radove naložilo da otkloni nedostatke o svom trošku i radovi su u toku.

Gradsko Odjeljenje za stambeno-komunalne poslove i zaštitu životne sredine je pojasnilo da, s obzirom da garantni rok nije istekao i da je aktivna bankarska garancija, ovi radovi neće izazvati nikakve troškove za gradski budžet:

- Zahtjev da izvođač radova otkloni nedostatke na ovim saobraćajnicama je uobičajen postupak i ovo preduzeće je prihvatilo tu obavezu. Vjerujem da će ovo biti upozorenje ostalim preduzećima kojim bude povjereno izvođenje radova da krajnje odgovorno pristupe svom poslu i kvalitetno izvrše ugovorene poslove, poručio je načelnik ovog Odjeljenja Tomica Stojanović.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )