FOTO: null

Kandidat Koalicije Bijeljina pobjeđuje za gradonačelnika Bijeljine Zlatko Maksimović /Uspješna Srpska/ poručio je večeras u Bijeljini da je okupljanje građana prilikom njegove posjete domaćinu Miloradu Joviću iz Mjesnog odbora SNSD-a "Stari grad 2" najbol

"Drage komšije i sugrađani, ovaj skup ću posebno da zapamtim, jer je do sada najbrojniji događaj ovoga tipa i ovo je najbolji dokaz da su promjene izvjesne. Nudimo promjene nabolje i imamo rješenja za sve goruće probleme u Semberiji, bilo da je riječ o neprijatnim mirisima sa deponije ili kada su u pitanju infrastrukturni problemi i velika nezaposlenost", rekao je Maksimović. 

On je napomenuo da je osnov svega domaćinsko poslovanje i samo tako Bijeljina se može učiniti ljepšom, uspješnijom, a građani radosnijim. 

Maksimović je građane pozvao da što masovnije izađu na referendum 25. septembra i na taj način daju svoj doprinos u očuvanju Republike Srpske. 

Nosilac odborničke liste SNSD-a Bijeljina Nedeljko Ćorić pozvao je prisutne na skupu da se u nedjelju izađu na referendum, te pred okupljenim građanima iznio neke smjernice predizbornog programa. 

"Naša snaga su bolji i kvalitetniji ljudi, koji mogu Bijeljinu da povedu naprijed i da izgrade bolji život za sve. Odbornički kandidati su dio budućeg tima, koji će zajedno sa novim gradonačelnikom Maksimovićem ponuditi rješenja i dokazati da su promjene suštinske, te da će Bijeljina ubrzo postati najrazvijeniji grad u regionu. Imamo znanje i čestite ljude koji našim sugrađanima mogu učiniti život boljim i zato 2. oktobra glasajmo za promjene", rekao je Ćorić. 

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )