FOTO: null

Fondacija „Lara“ organizuje izložbu likovnih i literarnih radova učenika osnovnih škola iz Bijeljine, koji su učestvovali u nagradnom konkrusu na temu „Stop nasilju nad djecom“. Radovi će biti izloženi u Gradskom parku u Bijeljini, u srijedu, 13.jula 2016

Na dan održavanja izložbe održaće se proglašenje pobjednika konkursa i uručenje nagrada. Izložbom će ujedno biti obilježen i Međunarodni dan prijateljstva.

Nagradni konkurs za izbor najboljih učeničkih radova na temu „Stop nasilju nad djecom“ organizuje se treću godinu za redom i dio je projekta „Pomozimo djeci da žive bez nasilja“ koji Fondacija „Lara“ realizuje uz finansijsku podršku IN fondacije iz Banja Luke i Kinderpostzegels iz Holandije.

Projekat ima za cilj unaprjeđenje znanja učenika i nastavnog osoblja o prevenciji i mogućnostima zaštite djece od nasilja, kao i podizanje svijesti javnosti o ovom sveobuhvatnom problemu.

Za organizaciju događaja, pored Fondacije „Lara“ zaslužni su i vršnjački edukatori okupljni u grupi Djeca protiv nasilja „Just cool it“.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )