FOTO: PROMO

Svi znamo da je trening jedna od najaktuelnijih tema kada dođe ljeto, jer želimo da naše tijelo izgleda zategnuto i besprijekorno u omiljenim ljetnim odjevnim komadima. A da li znate da postoji metoda kojom zatežete i trenirate i svoje lice?

Jedan od vodećih trendova kada govorimo o beauty tretmanima, zapravo je Face Fitness tretman – prirodna anti-age metoda zasnovana na činjenici da mišići i koža lica i tijela jednako gube elastičnost i volumen, tako da su lice i tijelo veoma slični po pitanju starenja. Da li se već sada pitate, zašto onda ne bismo trenirali i lice kao što treniramo tijelo?
 
Upravo tako. Face Fitness je trening lica koji sadrži niz tehnika čija je glavna uloga zatezanje mišića i osvježavanje kože lica. Ovim treningom stimuliše se i podiže tonus mišića, smanjuje vidljivost bora, podstiče proizvodnja kolagena, a rezultati su vidljivi već nakon prvog tretmana.
 
Koliko je Face Fitness popularan u svijetu i zašto ga slavne ličnosti obožavaju?
 
Megan Markl, Selena Gomez, Dženifer Lopez, Puff Daddy, Questlove, Joe Jonas – i muškarci i žene, svi su isprobali Face Fitness. Nije tajna da priprema kože za “crveni tepih” često uključuje upotrebu alata i tehničkih uređaja prije nego što šminkanje dođe u igru. Vodeće holivudske šminkerke, Pati Dubrof i Bea Nelson, uključile su Face Fitness vježbe kao dio rutine prije šminkanja, jer je rezultat ovog tretmana odmah zdrava koža, savršena za glatko nanošenje šminke. 
 
Osim toga, Face Fitness je idealan tretman i za muškarce, jer garantuje opuštanje od stresa, relaksaciju i vraćanje svježine licu. Čak postoji i kategorija ovog treninga specijalno dizajnirana za mušku populaciju.
 
Zamislite to kao klasičan trening, ali za svoje lice - mišiće ispod vaše kože koji rade puno sitnih trbušnjaka. Na kraju krajeva, ako je vježbanje dobro za naše tijelo, zašto se neke od prednosti ne bi prenijele i na mišiće lica, kojih imamo više od 40? Uloga fitnesa za lice jeste da pomogne u održavanju ili vraćanju tonusa mišićima, da ubrza cirkulaciju i limfnu drenažu, ublaži bore i osvježi lice.
 
Da li ste znali da je usluga Face Fitness tretmana dostupna i u Bijeljini?
 
Koje su zapravo prednosti Face Fitness metode i kakve rezultate obećava, otkriva nam Jasmina Gligorević iz Bijeljine, sertifikovani instruktor masaže i vlasnica prvog i jedinog Face Fitness studija u BiH “Ageless by Jasmina”.

 
S obzirom na to da je i sama zaljubljenik u masažu i njegu lica, odatle se i pojavila želja da se edukuje upravo u ovoj revolucionarnoj oblasti Face Fitness-a, kojim nakon serije uspješnih tretmana Jasmina vraća blistavost i osmijeh na lice svojih klijenata. 
 
Ono što ovu tehnku izdvaja od drugih beauty tretmana je potpuno prirodan i drugačiji pristup licu koji za razliku od ostalih tretmana čiji je fokus na koži, akcenat stavlja na mišiće lica. Na taj način usporava se proces starenja kože, smanjuju postojeći znakovi starenja i doprinosi se zdravijem i ljepšem izgledu kože lica. Važno je istaći i da ovo nije klasična masaža, već znatno kompleksnija metoda zbog čega je bitno da je izvodi profesionalac.
 
Sastavni dio tretmana je „Gua sha“ masaža - tehnika limfne drenaže koja je ključna za pokretanje cirkulacije, a na taj način krv brže struji do kože donoseći hranljive materije. Potrebno je samo pet minuta da aktivirate mikrocirkulaciju krvi, stimulišete proizvodnju kolagena i elastina i vidno poboljšate teksturu vaše kože. Takođe oslobađa se blokirana energija i opušta cijelo lice i tijelo, smanjuje se napetost, anksioznost i stres. Na samom kraju, ali i tokom tretmana koriste se Face Fitness ulja i kreme za njegu kože, 100% prirodnog sasatva. Koža ostaje zategnuta i mladalačka.
 
“Ageless by Jasmina” Face Fitness studio nalazi se u ulici Miloša Obilića 132/9 u Bijeljini, a sigurni smo da već sada jedva čekate da zakažete svoj prvi termin za trening lica u najsavremenije opremljenom salonu. 
 
Zakazivanje možete izvršiti telefonskim pozivom na broj 065/797-155 ili putem društvenih mreža:
 
 
Postignite najbolju verziju svog lica na potpuno prirodan i bezbolan način, bez botoxa i ostalih skupih, invazivnih tretmana!

PR
Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 1 )