FOTO: null

Na regionalnom putu Lopare-Brčko u mjestu Brusnica, 11.01.2017. godine oko 19,30 časova dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj se jedan učesnik udaljio sa lica mjesta.

Naime, u saobraćajnoj nezgodi učestvovalo je NN terensko vozilo  koje je prilikom mimoilaženja prešlo na suprotnu saobraćajnu traku i ostvarilo kontakt sa sanitetskim vozilom Doma zdravlja Lopare. Na sanitetskom vozilu nastupila je materijalna šteta. 

Prilikom vršenja uviđaja na licu mjesta pronađeni su predmeti i tragovi, na osnovu kojih je utvrđeno da je vozilo koje se udaljilo sa lica mjesta marke "kia". O  navedenom događaju i o vozilu koje se traži sa oštećenjima koja su nastali u saobraćajnoj nezgodi obavještene su sve policijske agencije u okruženju.

Nadalje, istog dana oko 23.00 časa od strane policije Brčko Distrikta obavještena je Policijska stanica Lopare, da je vozilo sa traženim oštećenjima sletjelo sa puta u kanal u mjestu Dubravice / Brčko, te da se vozač udaljio sa lica mjesta.

Radom na terenu od strane pripadnika brčanske policije identifikovano je i pronađeno lice koje upravljalo vozilom marke "kia". 

Utvrđeno je da se radi o licu Đ.Đ.(1961) iz Brusnice / Lopare. Izvršenim alkotestiranjem ustanovljeno je da je vozač Đ.Đ. bio pod dejstvom alkohola.

Zahvaljujući dobroj saradnji i zajedničkim radom policijskih službenika Policijske stanice Lopare i policije Brčko Distrikta u kratkom vremenskom periodu pronađen je i identifikovan vozač teretnog vozila, protiv kojeg slijede Zakon predviđene mjere.


Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )