FOTO: InfoBijeljina.com

Odbojkaški klub Radnik održao je redovnu, ujedno i izbornu sjednicu Skupštine, na kojoj je izabrano novo rukovodstvo. Jedna od najvažnijih stvari koje se tiču funkcionisanja kluba jeste izbor novog predsjednika Skupštine i predsjednika Upravnog odbora kluba.

Za predsjednika Skupštine kluba jednoglasno je izabran Nedeljko Ćorić. Cilj kluba u narednom periodu je vraćanje na stare staze slave, a to je unapređenje rada sa mlađim selekcijama, te povratak seniora u društvo najboljih BiH odbojke.

U tom pogledu, predsjednik Skupštine, Nedeljko Ćorić, nada se da će zajedno sa svima u klubu raditi na tome kako bi Radnik ponovo bio prepoznatljiv na evropskoj odbojkaškoj mapi.

- Zahvaljujem se svima na podršci prilikom izbora za predsjednika Skupštine kluba. Ono što će biti prvi zadatak, jeste da vratimo odbojku na mjesto koje joj pripada, a to je primarni sport u Bijeljini. Moja ideja oduvijek je bila da u gradu mora da postoji klub koji će imati kapacitet za evropske domete. I u prethodnom periodu sam u dogovoru sa ljudima iz kluba pomagao Radnik, a sve sa ciljem da klub održimo na nivou na kojem on i zaslužuje, a to je sami vrh u svim takmičenjima u kojima se nadmeće. Mislim da je prioritet da napravimo jedan dobar ambijent oko kluba, da okupimo sve pozitivne snage u ovom gradu koje žele da budu podrška nama u narednom periodu, a prije svega da okupimo dovoljan broj mladih ljudi od kojih ćemo proizvoditi kvalitetne igrače za neko buduće vrijeme. Takođe, pokušaćemo da vratimo igrače koji su bili u ovom klubu i koji trebaju biti ovdje, a koji su sticajem okolnosti otišli iz Radnika. Ako sve ovo uspijemo da uradimo, imaćemo ponovo Radnik koji se bori za titulu i koji nastupa u evropskim takmičenjima, što je i bio slučaj do samo prije par godina, rekao je Nedeljko Ćorić za portal InfoBijeljina. 

Za novog predsjednika Upravnog odbora kluba izabran je Darko Manojlović, koji je obećao da će u narednoj takmičarskoj godini, klub pokušati da se stabilizuje i ekspresno vrati u Premijer ligu BiH. Za potpredsjednika kluba izabran je Miodrag Maričić, dok su izabrani članovi Nadzornog odbora i disciplinske komisije.

Na skupštini je bilo riječi o završetku prethodne sezone, o čemu će se klub oglasiti u narednim danima, kao i o planovima u narednom periodu. Posebno je apostrofiran uspjeh u mlađim kategorijama.

Ostvaren je istorijski rezultat, jer su sve tri takmičarske selekcije, pionirska, kadetska i juniorska, obezbijedile plasman među četiri najbolje ekipe u Republici Srpskoj.

U narednom periodu na novoj upravi kluba je da postavi ciljeve i temelje za godine koje dolaze, a prvenstveno se tu misli na povratak odbojkaša Radnika u sami vrh BiH odbojke.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )