FOTO: null

Na sinoć održanoj Izbornoj konferenciji Aktiva žena Gradske organizacije SNSD Bijeljina formiran je Gradski odbor i izabrano novo rukovodstvo Aktiva.

Jednoglasnu podršku više od stotine delegatkinja dobila je Tanja Bošnjaković koja će u narednom periodu obavljati odgovornu funkciju predsjednice Aktiva žena SNSD Bijeljina i u skladu sa statutom i članice Predsjedništva i Izvršnog Komiteta gradskog odbora.

Tanja Bošnjaković rođena je 1979. godine u Zvorniku gdje je i završila Gimnaziju a zvanje diplomiranog ekonomiste stekla je na Ekonomskom fakultetu Univerziteta u Istočnom Sarajevu. Sertifikovani je forenzički računovođa i Konsultatnt za MSP. Član je Saveza računovođa i revizora Republike Srpske. Ima više od 13 godina radnog iskustva u realnom sektoru, radeći  kao zamjenik direktora i poziciji menadžera za spoljnu trgovinu i finansije. Na prethodnim Lokalnim izborima 2016 ostvarila je zapažen rezultat kao kandidat SNSD za odbornika u Skupštini Grada Bijeljina.

Zahvalivši se članicama novoizabranog  Gradskog odbora na podrci i izuetnoj časti Bošnjaković je istakla svoju snažnu privrženost političkim ciljevima SNSD-a i oprjedjeljenost za dalje jačanje aktiva žena i uloge žene u politici.

"Moja čvrsta namjera jeste da Aktiv žena SNSD-a Bijeljina bude nosilac političkih aktivnosti naše organizacije, da predstavljamo tim koji će privući nove članice i da zajedno radimo u najboljem interesu žena ali i svih građana Bijeljine"

Gradski odbor izabrao je i tri podpredsjednice GrO:  Natašu Pejić, Slavicu Lukić i Oliveru Mrković, kao i sekretara GrO Danijelu Stevanović koje će predsjednici Bošnjaković pomagati u daljem radu i vođenju Aktiva žena

Nedeljko Ćorić, predsjednik Gro SNSD Bijeljina čestitao je Aktivu žena na uspješno provedenim izborima i istakavši značaj žena u politici  osvrnuo se na položaj koji žene imaju u organizaciji SNSD.

"Savez nezavisnih socijaldemokrata i statutarno i realno pridaje najveći značaj ženama u politici. O tome najbolje svjedoče izvršne i izborne funkcije koje obavljaju žene SNSD-a. Prva premijerka u Republici Srpskoj i regionu jeste naša Željka Cvijanović koje je pokazala da u teškim, međunarodnim i unutrašnjim okolnostima Vladu RS vodi izuzetno odgovorno i kvalitetno. U klubu poslanika SNSD u Narodnoj skupštini RS možemo se pohvaliti sa čak 10 dama koje su među najaktivnijim i najodgovornijim narodnim poslanicima kao i dvije poslanice u Parlamentarnoj skupštini BiH. Jedina dama u Skupštini grada Bijeljine jeste iz našeg gradskog odbora."

"Vi ste se za to izborile svojim radom, zalaganjem i kvalitetom i siguran sam da će novo rukovodstvo dati nemjerljiv doprinos u daljem radu naše gradske organizacije"- istakao je Ćorić.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )