FOTO: null

Zoran i Slaviša Mihajlović iz Bijeljine, te Velibor Tomić i Dragan DŽaković iz Lopara identifikovani su kao napadači koji su pucali iz automatskog oružja na pripadnike policije koji su u naselju Rosulje u opštini Lukavac vršili uviđaj radi rasvjetljavanja

Portparol MUP-a Tuzlanskog kantona Izudin Šarić rekao je Srni da se još jedno lice može dovesti u vezu sa napadačima, kao pomagač, te da je istraga u toku. 

Policija i dalje traga za njima, a putevi kojima su se osumnjičeni mogli kretati blokirani su. 

U potrazi učestvuju pripadnici MUP-a Tuzlanskog kantona i Centra javne bezbjednosti Doboj. Ukoliko vremenski uslovi dozvole, biće angažovan i helikopter Republike Srpske. 

Četiri lica pucala su juče iz automatskog oružja na pripadnike policije koji su u naselju Rosulje vršili uviđaj radi rasvjetljavanja razbojništva nad Urošem Stojanovićem /87/, srpskim povratnikom u Donju Brijesnicu kod Lukavca, koji je pretučen u srijedu, 24. februara. 

Nakon što su juče u 10.30 časova pucali na policiju, napadači su automobilom pobjegli ka Petrovu. 

Stojanoviću, koji živi sam u porodičnoj kući u zaseoku Rosulje, nanesene su povrede po rukama, glavi i tijelu, zbog čega je povrijeđeni starac u teškom stanju prebačen u tuzlansku bolnicu. NJega je vezanog u kući pronašao komšija. 

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )