FOTO: InfoBijeljina

Kao veliki patriota sam odlučio da se vratim u svoj rodni grad, prenesem znanje i iskustvo stečeno u inostranstvu i na taj način doprinesem našem društvu, a sa svim tim i da pokažem našoj omladini da se kod nas mogu sigurno napraviti bolji uslovi za život i rad, izjavio je Tomo Lazarević, kandidat za odbornika u bijeljinskog Skupštini ispred Narodnog fronta .

"Motivisan sam, a isto tako želim svojim primjerom da motivišem i naše mlade ljude i probudim im želju da ostanu u našem kraju i da sa dobrim idejama, za koje cu se zalagati u korist naših ljudi, zajedno gradimo bolju budućnost. Moji Dvorovi imaju ogroman potencijal za razvoj turizma, to je Banja Dvorovi, istinsko blago u srcu Semberije", rekao je Tomo.

On smatra da treba dati šansu stručnom kadru i mladima.

"Ne smijemo dozvoliti jednom čovjeku na poziciji da rasproda našu zemlju, jer ona pripada narodu i nije privatna svojina. Moj deda, čije ime nosim je gradio Banju Dvorove a ovi bi danas da je prodaju i otimaju od naroda.
Zbog toga pozivam sve građane da zajedno, 6. Oktobra izađu na izbore, pokažu svoje nezadovoljstvo i da zajedničkim snagama stanemo u kraj sistemu koji muči naš narod, a našu omladinu tjera iz države", rekao Tomo.

Bijeljina narodu

Lazarević je rođen 1994. u Bijeljini, gdje je završio srednju školu, a nakon toga odlazi na studije u Novi Sad.
Diplomirao je turizam i hotelijerstvo na fakultetu u Novom Sadu, nakon čega odlazi u Ameriku, Filadelfija, na usavršavanje u struci.

Pored Amerike, Lazarević je usavršavanje i iskustvo sticao još i u Kanadi.

Govori 2 strana jezika a danas je kandidat na listi Narodnog fronta - Jelena Trivić za odbornika u Skupštini Grada Bijeljina.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )