FOTO: null

Srpski član predsjedništva BiH Mladen Ivanić danas je sa načelnikom Ugljevika Vasilijem Perićem razgovarao o projektu uređenja korita rijeke Janje.

Nakon stastanka Ivanić je izrazio zadovoljstvo posjetom ovoj podmajevičkoj opštini i istakao da je Ugljevik opština za primjer svima u Srpskoj.

„Uređenje korita rijeke Janje je veoma značajan projekat koji je kadnidovan u Sarajevu i u dijelu u kojem to zavisi od moje pozicije daću svoj doprinos“, rekao je Ivanić novinarima.

On je naglasio da će se dati podršku razvojnim projektima koji su od značaja za ovu opštinu.

Načelnik opštine Ugljevik Vasilije Perić rekao je da prilikom ovakvih posjeta se ističu planirani projekti za poboljšanje uslova i kvaliteta života građana.

„Imali smo 2014. godine elementarne nepogode, poplave i klizišta, i da je uloženo 2,5 miliona KM  sopstvenih sredstava u sanacije i preventivno djelovanje“, rekao je Perić.

On je istakao da je izuzetno važan projekat uređenje korita rijeke Janje i da je opština Ugljevik podnijela svu potrebnu dokumentaciju.

„Prva smo opština koja je predala svu dokumentaciju-tehničku dokumentaciju izvedbenog projekta, riješenih imovinsko-pravnih odnosa i građavinske dozvole“, rekao je Perić.

SDS Ugljevik

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )