FOTO: null

Srpski član Predsjedništva BiH Mladen Ivanić rekao je da nema ništa protiv toga da se sazove posebna sjednica Narodne skupštine Republike Srpske o radu predstavnika Republike Srpske u zajedničkim institucijama BiH, ali da sama ideja SNSD-a nije dobro konc

Milorad Dodik je prije dva dana na sjednici Predsjedništva stranke izbrojao 24 situacije u kojima je kako tvrdi Savez za promjene izdao Republiku Srpsku. Juče je dodao još nekoliko stavki, pa su primjedbe stale u 30 tačaka.

"Ja mogu da prihvatim da se razgovara o ukupnim rezultatima djelovanja, ne samo Saveza za promjene, jer mi smo tu godinu dana, nego i o rezultatima SNSD-a koji su u institucijama BiH bili dva mandatna perioda i ništa dobro nisu uradili, naprotiv, napravili su mnogo toga lošeg", kazao je Ivanić osvrćući se na inicijativu za sjednicu koja bi trebalo da bude održana do kraja mjeseca.

Ivanić je dodao da nema namjeru da učestvuje u suđenjima u kojima Kadija i tuži i sudi, međutim, voljan je biti dio jednog iskrenog i otvorenog razgovora o radu svih, kako Saveza za promjene tako i SNSD-a.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )