FOTO: srpskainfo.com

Poreska uprava Republike Srpske obavještava poreske obveznike poreza na nepokretnosti da 30. septembra ove godine, ističe rok za uplatu druge rate poreza na nepokretnosti za 2022. godinu.

S tim u vezi, pozivamo poreske obveznike da blagovremeno, u propisanom roku, izmire drugu ratu svoje obaveze po poreskom računu za 2022. godinu, kao i eventualno još uvijek neizmirene iznose po osnovu poreza na nepokretnosti iz prethodnih godina. Pored toga, Poreska uprava Republike Srpske poziva i sve one koji još uvijek nisu prijavili svoju nepokretnu imovinu, da to učine odmah, jer će neprijavljene nepokretnosti koje identifikuje Poreska uprava biti prijavljene po službenoj dužnosti – saopšteno je iz Poreske uprave RS.
 
Naglašavaju da cilj Poreske uprave RS svakako nije kažnjavanje poreskih obveznika već stavljanje svih poreskih obveznika u ravnopravan položaj, te iz tog razloga, na vrijeme, prije isteka roka, podsjećaju poreske obveznike poreza na nepokretnosti da izmire svoje obaveze.
Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )