FOTO: null

Izvještaj zbog počinjenih krivičnih djela Izazivanje opšte opasnosti i Nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija

Policijskoj stanici  Bijeljina, 03.12.2014.godine  prijavljeno  je, da je  NN lice ispred  dvorišta porodične kuće lica C.I.  u Bijeljini,  ispalio jedan metak iz automatske puške u vazduh. Po zaprimljenoj prijavi postupili su policijski službenici,koji su prilikom vršenja uviđaja na licu mjesta pronašli jednu čauru. 

Radeći na identifikovanju lica i rasvjetljavanju krivičnog djela, došlo se je do saznanja da je izvršilac djela lice N.V. iz Ugljevika

Na osnovu naredbe za pretresanje stana i dr.prostorija izdate od strane Osnovnog suda u Bijeljini, izvršeno je pretresanje prostorija koje koristi lice N.V. u Ugljeviku. Prilikom pretresanja pronađena je automatska puška sa municijom, te preko 350 komada municije različitog kalibra.

Shodno svemu navedenom, zbog postojanja osnova sumnje da su počinjena krivična djela "zazivanje opšte opasnosti i Nedozvoljena  proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija protiv lica N.V. dostavljen je Okružnom tužilaštvu  izvještaj.  

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )