FOTO: InfoBijeljina.com

U širem centru grada, u ulici Neznanih junaka, nalazi se autolimarska radnja dobro poznata našim sugrađanima, što smo mogli primjetiti prilikom naše posjete, jer je u dvorištu bilo dosta automobila koji čekaju popravku.

Srdačno nas je dočekao Zoran Jenjić poznatiji kao Cole, koji je ovim poslom počeo da se bavi veoma mlad, davne 1975. godine.

Radio je i u inostranstvu jedno vrijeme, što je dosta uticalo na njegov posao, i kako kaže, rad je tamo mnogo napredniji.

"Mnogo je uticalo, oni su u zanatu i u ovom poslu i 10 godina bili ispred nas tada kada sam ja bio tamo. Rad je tamo mnogo napredniji, najveći problem kod nas je bio u materijalima farbama, ali to je sada u svemu drugačije jer i kod nas ima sve da se kupi samo treba biti stručan da se to upotrijebi na pravi način", rekao je za InfoBijeljina Zoran Jenjić.

Početkom godine Zoran je dobio nagradu od Grada Bijeljina, kao uspješan preduzetnik, kaže, drago mu je zbog toga. Zahvalan je i svojim prijateljima, kolegama koji su ga predložili za ovo priznanje. 

Prilikom posjete radionici, uočili smo interesantan natpis na ulazu u radionicu, na kome piše "Ne primamo vozila sa registarskim oznakama EU!", a Cole objašnjava da je to jedna vrsta njegovog protesta i revolta. 

"To znači jedna vrsta moje nervoze i protesta. Kada te mušterija podcijeni, a to se desilo i morao sam da napišem. To je više ostalo zbog tog momenta, ali naravno da i dalje radim sve normalno", objašnjava Jenjić.

Navodi i da je imao različitih mušterija, neki su zahtjevni, a neki ne, ali se trudi da ih sve ispoštuje kako bi bili zadovoljni na kraju.

"Na zapadu ljudi kada dođu po auto gledaju stranu koju nisu radili i kažu super, a kod nas gledaju svaku prašku, tačkicu, piklu... To je velika razlika, dole nisu zahtjevni uopšte iako dole su „jače“ cijene. Ovde za neke male pare ti njemu moraš odradiš savršeno posao", navodi Cole. 

Na kraju razgovora kaže i da radni dan počinje u 09.00 časova, i traje dok ne završi posao, nekada i do kasno u noć, a vama možemo samo da preporučimo, da ukoliko budete imali potrebu da popravite limariju na autu, posjetite radnju kod Coleta. 

Cijeli intervju možete pogledati na našem YouTube kanalu.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )