FOTO: null

Udruženje građana „Muzički umjetnici Semberije“ u saradnji sa Muzičkom školom „Stevan Stojanović Mokranjac“ iz Bijeljine organizuju Internacionalni festival muzike „Primavera“

Festival je takmičarskog karaktera i biće održan u Etno selu „Stanišići" od 25. do 27. marta, a pravo učešća imaju svi zainteresovani kandidati bez obzira na nacionalnost i zemlju odakle dolaze.

Ovaj festival omogućiće mladim muzičarima da se kroz muziku u divnom ambijentu Etno sela „Stanišići" druže i odmjere znanja sa svojim vršnjacima, a odvijaće se u šest disciplina i to: klavir, klavirski duo, harmonika, gitara, violina i solo pjevanje po kategorijama prema godištima i razredu.

Udruženje građana „Muzički umjetnici Semberije" nastalo je 2016. godine, a osnovali su ga muzički pedagozi ali i građani okupljeni oko istog cilja - uzdizanja kulture grada i muzičke umjetnosti.

Primarna djelatnost Udruženja jeste organizovanje seminara, stručnih usavršavanja, takmičenja, festivala, koncerata i drugo.

Sve detaljnije informacije možete pronaći na web stranici www.ugmus.com

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )